Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer
 

•អំពីឯកទេស

ឯ​ក​ទេស​ ប​ដិស​ណ្ឋារ​កិច្ច គឺ​ជា​ឯ​ក​ទេស​មួយ​ដែល​​ មាន​តួ​នាទី​យ៉ាង​សំខាន់​ ក្នុង​ការ​គាំទ្រដ​ល់​គ្រប់​សេវា​ក​ម្ម​ មុខ​របរ​របស់​អង្គ​ភាព​ ឬ​ស្ថាប័ន​ផ្សេង​ៗ​ ដែល​ធ្វើ​ឱ្យ​ឯក​ទេស​នេះ ក្លាយ​ជា​ឯ​ក​ទេស​ចាំ​បាច់​ដែល​ខាន​មិន​បាន សម្រាប់​ដំណើរ​ការ​ស្ថាប័ន​ឲ្យ​មាន​ភាព​ជោគ​ជ័យ​ដែល​ជា​កត្តា​ធ្វើ​ឲ្យ​មាន​តម្រូវ​ការ​ខ្ពស់​នូវ​ធន​ធាន​ផ្នែក​បដិ​សណ្ឋារ​កិច្ច​នេះ​ នៅ​ក្នុង​ទី​ផ្សា​ការ​ងារ​នៅ​ព្រះ​រាជា​ណាច​ក្រក​ម្ពុជា​ នា​ពេល​បច្ចុ​ប្បន្ន​។​ ការ​សិក្សា​ផ្តោត​លើ​វិធី​សាស្ត្រ​ក្នុង​ការ​ រៀប​ចំ ​និង​គ្រប់​គ្រង​ផ្នែក​ពិធី​ការ​ និង​សេវា​អ​តិ​ថិជ​ន​ជា​ ច​ម្បង​ ព្រម​ទាំង​ប​ញ្ចូល​នូវ​រ​ដ្ឋ​បាល​ស​ណ្ឋាគារ រ​បៀប ​រៀប​ចំ​ការ​ស្នាក់​នៅ​ ការ​ផ្តល់​សេវា​ម្ហូប​អាហារ​ ការ​រៀប​ចំ​ ភោជ​នីយ​ដ្ឋាន​ ​ការ​រៀប​ចំ​រមណីយ​ដ្ឋាន​ ​​និង​អំពី​ឥរិយា​បថ​ និង​តម្រូវ​ការ​របស់​អតិ​ថិជន​​។

•ក​ម្មវិធី​សិក្សា

ត្រូវ​បាន​រៀប​ចំ​ឡើង​យ៉ាង​ស​ម្រិត​សម្រាំង​ ស្រប​តាម​ស្តង់​ដារ​អន្តរ​ជាតិ  ដែល​ឆ្លើយ​តប​ទៅ​នឹង​តម្រូវ​ ការ​ទី​ផ្សារ​ការ​ងារ​ក្នុង​ស្រុក​ ក្នុង​តំបន់​ និង​អន្តរ​ជាតិ​ ដោយ​ស​ង្កត់​ធ្ងន់​ទៅ​លើ​ជំនាញ​ ឯ​ក​ទេស​វិជ្ជា​ជីវៈ​ខាង​ផ្នែក​រៀប​ចំ​គ្រប់​គ្រង​បដិ​សណ្ឋារ​កិច្ច​ តាម​រយៈ​ការ​សិក្សា​នូវ​មុខ​​វិជ្ជា​ ស្នូល​សំខាន់​ៗ​រួម​មាន​ មូល​ដ្ឋាន​គ្រឹះ​បដិ​សណ្ឋារ​កិច្ច​លើ​ ការ​ទទួល​ស្វាគមន៍​ភ្ញៀវ​ ​ការ​រៀប​​ចំ​ការ​ស្នាក់​នៅ​ សេវា​ម្ហូប​ អាហារ  និង​រៀប​ចំ​សេវា​កម្ម​ផ្សេង​ៗ​ ការ​គ្រប់​គ្រង់​ប្រតិ​បតិ្ត​ ការ​សណ្ឋា​គារ​ និង​ភោជ​នីយ​ដ្ឋាន​ ការ​គ្រង់​គ្រង​បច្ចេក​វិទ្យា​ក្នុង​វិស័យ​ទេស​ច​រ​ណ៍​​​​។ ​គ្រប់មុខវិជ្ជាទាំងអស់ ត្រូវបានសិក្សាជាមួយសៀវភៅគោលដែលបោះពុម្ពថ្មីៗ

•ល​ទ្ធផ​ល​នៃការ​សិក្សា

បន្ទាប់ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សា​លើ ឯ​ក​ទេស​នេះ និស្សិតនឹងមានសមត្ថភាពច្បាស់លាស់លើ ការគ្រប់គ្រងផ្នែក បដិសណ្ឋារកិច្ច ប្រកបដោយវិជ្ជាជីវៈខ្ពស់
-មានជំនឿទុកចិត្តគ្រប់គ្រាន់ ក្នុងការរៀបចំចាត់ ចែងគ្រប់គ្រង និងដឹកនាំកម្មវិធីសំខាន់ៗ
-បង្កើតទំនាក់ ទំនងដ៏ល្អជាមួយអតិថិជន
-អភិវឌ្ឍលើការផ្គត់ផ្គង់សេវាកម្មទទួលស្វាគមន៍ រៀបចំការស្នាក់នៅ និងអាហារតាមតម្រូវការរបស់អតិ ថិជន
-គ្រប់គ្រងរដ្ឋបាលសណ្ឋាគារ ភោជនីយដ្ឋាន ប្រកបដោយវិជ្ជាជីវៈខ្ពស់
-មានជំនាញ ភាសាអង់គ្លេស និងជំនាញកុំព្យូទ័រមូលដ្ឋាន
-ទទួលបាន ចំណេះដឹងពីរបៀប នៃការស្រាវជ្រាវ តាមបែបគុណវិស័យ និងបរិមាណវិស័យ
-យកចំណេះដឹងនិងជំនាញ ទៅអនុវត្តក្នុងពិភពការងារតាមរយៈ ការហ្វឹកហាត់ការងារ។​

ឱ​កាស​ការ​ងារ៖ប​ន្ទាប់ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សាលើ​ឯកទេសនេះនិស្សិត​អាច​ក្លាយ​ខ្លួន​ជា​៖

នាយកគ្រប់គ្រងស្ថាប័ន
នាយកប្រតិបត្តិ​
នាយកគ្រប់គ្រងធនធានមនុស្ស
ធុរៈជនសហគ្រិន​ ឬអាជីវករ ។ល។
កម្មវិធីសិក្សា(សិក្សារយៈពេល ៤ឆ្នាំ)
ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន
ឆមាសទី១

Core English 1A
Writing Skills 1A
Principles of Economics
Introduction to Sociology
Khmer Studies
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Core English 1B
Introduction to Environment
Public Administration
Principles of Accounting
Principles of Management
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី២
ឆមាសទី១

English for Tourism & Hos.
Intro. to Hotel Mangt.
Intro. to Tourism Mangt.
Intro. to Hos. & Mangt.
Tourism & the Evironment
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Business Communication
Visitors & Attract Mangt.
Tourism Geography in Cambodia
Attraction Management
Accounting for Hos. Mangt
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៣
ឆមាសទី១

English for Hotel & Hos.
Human Resource Management
Mangt. of Technology in Toursim
Travel Agency & Tour Oper. Magt.
Marketing for Hos. & Tour
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Event Management
Communi. in Hos. & Tourism
Business Plan & Entrepreneur.
Sustainable Tourism Magt.
Research Methodology
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៤
ឆមាសទី១

Financial Magt. for Hos. Industry
Management & Leadership
Development Skills
Cost & Financial Mgt for Hotel
Hotel Operation Mgt.
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Project Management
Resort Develp. & Magt
Law in Hospitality & Tourism
Hospitality & Tourism Info.
Research Papers
Internship
ក្រេឌីត

3
3
3
3
6
6

 

Flag Counter







យើងមាន ភ្ញៀវ 4 នាក់
កំពុងបើកមើល

ចំនួនអ្នកមើល 416822