Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

​ព័ត៌មានលំអិតសូមចុចលើឯកទេសនីមួយៗ!




•អំពីឯកទេស

ឯ​ក​ទេស​ ​គ្រប់​គ្រង​ទេសចរ​ណ៍​ គឺ​ជា​ឯ​ក​ទេស​មួយ​ដែល​កំពុង​ទ​​ទួល​បាន​ចំណាប់​អារ​ម្មណ៍​ ពី​សំណាក់​អ្នក​ សិក្សា​ជា​ច្រើន​ដោយ​សារ​មាន​តម្រូវ​​ការ​ងារ​ច្រើន​ក្នុង​វិស័យ​ទេសចរ​ណ៍​ដែល​ជា​វិស័យ​ដែល​មាន​សក្តា​​នុ​ពល​មួយ​នៅ​ក្នុង​ចំណោម​វិស័យ​សំខាន់​ៗ​ក្នុង​ព្រះ​រាជា​ណាចក្រ​កម្ពុជា​។​ ការ​សិក្សា​ផ្តោត​ទៅ​លើ​ចំណេះ​ដឹង​ និង​ជំនាញ​បច្ចេក​ទេស​ ក្នុង​ការ​គ្រប់​គ្រង​វិស័យ​ទេស​ចរណ៍​ ដូច​ជា​ ​ការ​ផ្តល់​សេវា​ ក​ម្ម​ផ្នែក​ប​ដិ​ស​ណ្ឋារ​កិច្ច​លំដាប់​ជាតិ​ និង​អ​ន្តរ​ជាតិ​ ការ​រៀប​ចំ​ការ​ធ្វើ​ដំណើរ​រួម​មាន​ ការ​រៀប​ចំ​ដំណើរ​តាម​អាកា​សចរ​ណ៍​ ដំណើរ​តាម​នាវា​ ដំណើរ​តាម​រថយន្ត​ សំបុត្រ​ធ្វើ​ដំណើរ​ និង​ការ​រៀបចំ​កម្ម​វិធី​ដំណើរ​កំសាន្ត​ ​​ទាំង​ក្នុង​ស្រុក​ និង​ក្រៅ​ ស្រុក​ប្រក​​ប​ដោយ​សុវ​ត្ថិ​ភាព​​ ព្រម​ទាំង​ផ្សារ​ភ្ជាប់​ទៅ​នឹង​ការ​ ​គ្រប់​គ្រង​ផ្នែក​ទេស​ច​រ​ណ៍​ទូទៅ​ដូច​ជា​ ការ​រៀប​ចំរ​ច​នា​ សម្ព័ន្ធ​គ្រប់​គ្រង​ របៀប​ធ្វើ​ផែន​ការ​ ការ​រៀប​ចំ​ធន​ធាន​ ការ​ ដឹក​នាំ​ប្រតិប​ត្តិ​ការ​ងារ​ និង​ការ​ធ្វើ​ផែន​ការ​យុទ្ធ​សាស្រ្ត​ទី​ផ្សារ​ដើម្បី​គ្រប់​គ្រង​ដំណើរ​ការ​អាជីវ​ក​ម្ម ឬ​ស្ថា​ប័ន​ទេស​ចរណ៍​ឲ្យ​មាន​ភាព​ជោគ​ជ័យ​។

•ក​ម្មវិធី​សិក្សា

ត្រូវ​បាន​រៀប​ចំឡើង​យ៉ាង​ស​ម្រិត​សម្រាំង​ ស្រប​តាម​ស្តង់​ដារអ​ន្តរ​ជាតិ​ ដែល​ឆ្លើយ​ត​ប​ទៅ​នឹង​ត​ម្រូវ ការ​ទីផ្សារ​ការ​ងារក្នុង​ស្រុក​ ក្នុង​តំប​ន់ និង​អ​ន្តរ​ជាតិ​ ដោយ​ស​ង្កត់ធ្ងន់​ទៅ​លើ​​ជំនាញ​ ឯ​ក​ទេស​វិជ្ជា​ជីវៈ​ខាង​ផ្នែក​គ្រប់​គ្រង​ទេស​ច​រ​ណ៍​ តាម​រ​យៈ​ការ​សិក្សា​នូវ​មុខ​វិជ្ជា​ស្នូល​ សំខាន់​ៗ​រួម​មាន​ មូល​ដ្ឋាន​គ្រឹះ​ទេស​ចរណ៍​ ការ​គ្រប់​គ្រង​ ភ្ញៀវ​ទេសចរ​ ការ​គ្រប់​គ្រង​គោល​ដៅ​ដំណើរ​កំសាន្ត​ គ្រប់​ គ្រង​សេវា​កម្ម​ម្ហូប​អាហារ​ ការ​ស្នាក់​នៅ​ ព្រម​ទាំង​កិច្ច​ការ​ គ្រប់​គ្រង​អាជីវ​កម្ម​ទូទៅ​ដូច​ជា​ ការ​ធ្វើ​ផែន​ការ​យុទ្ធ​សាស្ត្រ​ ទី​ផ្សារ​ ហិរញ្ញ​វត្ថុ​ សហ​គ្រិន​ភាព​ និង​ភាព​ជា​អ្នក​ដឹក​នាំ​។​ គ្រប់មុខវិជ្ជាទាំងអស់ ត្រូវបានសិក្សាជាមួយសៀវភៅគោលដែលបោះពុម្ពថ្មីៗ

•ល​ទ្ធផ​ល​នៃការ​សិក្សា

ក្រោយ​ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សា​លើ ឯ​ក​ទេស​នេះ និស្សិតនឹងមានសមត្ថភាពគ្រប់គ្រាន់ក្នុងការគ្រប់គ្រវិស័យទេស ចរណ៍
-មានចំណេះដឹងអំពីភូមិសាស្ត្រ រមណីយដ្ឋាន និងតំបន់ប្រវត្តិសាស្ត្រល្បីៗ ព្រមទាំងប្រ ភេទកញ្ចប់ សេវាកម្មទេសចរណ៍ ទេសចរណ៍ធម្មជាតិ និង ទេសចរណ៍វប្បធម៌
-រៀបចំកម្មវិធី ដំណើរកម្សាន្ត ទាំងក្នុង ប្រទេស និងក្រៅប្រទេស
-ទទួលបដិសណ្ឋារកិច្ចតាមបែប លំដាប់ថ្នាក់ខ្ពស់
-រៀបចំផែនការថវិកា ធ្វើរចនាសម្ព័ន្ធ ចេះ បង្កើតយុទ្ធសាស្ត្រ ប្រកួតប្រជែងទីផ្សារ
-ទំនាក់ទំនងដ៏ល្អ ជាមួយអតិថិជន និងភ្នាក់ងារដែលពាក់ព័ន្ធយ៉ាងរលូន
-មានជំនាញភាសាអង់គ្លេស និងជំនាញកុំព្យូទ័រមូលដ្ឋាន
-ទទួលបានចំណេះដឹងពីរបៀប នៃការស្រាវជ្រាវតាមបែប គុណវិស័យ និងបរិមាណវិស័យ
-យកចំណេះដឹង និងជំនាញទៅអនុវត្តក្នុងពិភពការងារ តាមរយៈការហ្វឹកហាត់ ការងារ។​

ឱ​កាស​ការ​ងារ៖ប​ន្ទាប់ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សាលើ​ឯកទេសនេះនិស្សិត​អាច​ក្លាយ​ខ្លួន​ជា​៖

•នាយកគ្រប់គ្រងក្រុមហ៊ុនទេសចរណ៍
•ប្រធាន​គ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ
•ប្រធានផ្នែកបដិសណ្ឋារកិច្ច
•មគ្គុទេសក៍ទេសចរណ៍
•ភ្នាក់ងារទេសចរណ៍
•ប្រធានផ្នែកទេសចរណ៍ក្នុងស្រុក
•ប្រធានផ្នែកទេសចរណ៍ក្រៅស្រុក
•អ្នករៀបចំពិធីការ។ល។

កម្មវិធីសិក្សា(សិក្សារយៈពេល ៤ឆ្នាំ)
ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន
ឆមាសទី១

Core English 1A
Writing Skills 1A
Principles of Economics
Introduction to Sociology
Khmer Studies
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Core English 1B
Introduction to Environment
Public Administration
Soft Skills
Math for Business
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
*Oriented Subjects 2
ឆ្នាំទី២
ឆមាសទី១

English for Tourism & Hos.
Intro. to Hotel Mangt.
Intro. to Tourism Mangt.
Intro. to Hos. & Mangt.
Tourism & the Evironment
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Business Communication
Visitors & Attract Mangt.
Tourism Geography in Cambodia
Attraction Management
Accounting for Hos. Mangt
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៣
ឆមាសទី១

English for Hotel & Hos.
Human Resource Management
Mangt. of Technology in Toursim
Travel Agency & Tour Oper. Magt.
Marketing for Hos. & Tour
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Event Management
Communi. in Hos. & Tourism
Business Plan & Entrepreneur.
Sustainable Tourism Magt.
Research Methodology
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៤
ឆមាសទី១

Financial Magt. for Hos. Industry
Advertising & E-Marketing in Tour.
Development Skills
Marketing Mangt. in Tourism
Hospitality & Tourism Info. System
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

International Tourism
Law in Hosp. & Tourism
Strategic Mangt. in Tourism
Resort Development & Mangt.
Research Papers
Internship
ក្រេឌីត

3
3
3
3
6
6
សរុប ១៣១ ក្រឌីត

 

•អំពីឯកទេស

ឯ​ក​ទេស​ ​គ្រប់​គ្រង​សណ្ឋា​គារ​ គឺ​ជា​ឯ​ក​ទេស​មួយ ដែល​មាន​សារៈ​សំខាន់​ និង​កំពុង​ទ​ទួល​បាន​ការ​ចាប់​អារ​ម្មណ៍​​ពី​សំណាក់​អ្នក​សិក្សា​ជា​ច្រើន​ ស្រប​ពេល​ដែល​ ប្រទេស​ក​ម្ពុជា​ជា​ប្រទេស​ ​ដែល​កំពុង​អ​ភិវ​ឌ្ឍ​លើ​គ្រប់​ វិស័យ​ ជា​ពិសេស​ខាង​ផ្នែក​សណ្ឋា​គារ​ និង​រមណីយ​ដ្ឋាន​ ដែល​ជា​កត្តា​ធ្វើ​ឲ្យ​មាន​តម្រូវ​ការ​ខ្ពស់​នូវ​ធន​ធាន​ផ្នែក​គ្រប់​គ្រង​សណ្ឋា​គារ​នេះ​នៅ​ក្នុង​ទី​ផ្សារ​ការងារ​នៅ​ព្រះ​រាជា​ណា​ចក្រ​កម្ពុជា​នា​ពេល​បច្ចុប្បន្ន​។ ឯក​ទេស​នេះ​សម្រាប់​អ្នក​ ដែល​ចង់​មាន​ជំនាញ​ខាង​គ្រប់​គ្រង​ និង​អភិ​វឌ្ឍ​ស​ណ្ឋា​គារ​ ភោជនីយ​ដ្ឋាន​ រមណីយ​ដ្ឋាន​ និង​ផ្តល់​សេវា​កម្ម​ផ្សេង​ៗ​ ជា​ច្រើន​ក្នុង​ស​ណ្ឋា​គារ​។​ ការ​សិក្សា​នេះ​ផ្តោត​ទៅ​លើ​ការ​ គ្រប់​គ្រង​ស​ណ្ឋា​គារ​ ការ​រៀប​ចំដំណើរ​ការ​ការ​ងារ​ក្នុង​ ស​ណ្ឋា​គារ​ពី​ថ្នាក់​លើ​ដ​ល់​ថ្នាក់​ក្រោម​ រួម​មាន​ កិច្ច​ស្វាគ​ម​ន៍ភ្ញៀវ​ គ្រប់​គ្រង​ភ្ញៀវ រ​ដ្ឋបាល​ស​ណ្ឋាគារ​ ការ​ក​ក់ បន្ទប់ និង​ចំនួន​ភ្ញៀវ​ចេញ​ចូល​ ចំណូល​ចំណាយ​ ការ​គ្រប់​គ្រង​ស​ម្ភារ​ប​រិក្ខាផ្សេង​ៗ​ ដើម្បី​ឲ្យ​ស​ណ្ឋាគារ​ទាំង​មូល​ ដំណើរ​ការ​យ៉ាង​រលូន​។

•ក​ម្មវិធី​សិក្សា

ត្រូវ​បាន​រៀប​ចំឡើង​យ៉ាង​ស​ម្រិត​សម្រាំង​ ស្រប​តាម​ស្តង់​ដារ​អន្តរ​ជាតិ ដែល​ឆ្លើយ​តប​ទៅ​នឹង​តម្រូវ​ ការ​ទី​ផ្សារ​ការ​ងារ​ក្នុង​ស្រុក​ ក្នុង​តំបន់​ និង​អន្តរ​ជាតិ​ ដោយ​ស​ង្កត់​ធ្ងន់​ទៅ​លើ​ ជំនាញ​ឯ​ក​ទេស​វិជ្ជា​ជីវៈ​ខាង​ផ្នែក​គ្រប់​គ្រង​ស​ណ្ឋា​គារ​ តាម​រ​យៈ​ការ​សិក្សា​នូ​វ​មុខ​វិជ្ជា​ស្នូល​សំខាន់​ៗ​រួម​មាន​ ការ​រៀប​ចំពិធី​ការ​ផ្សេង​ៗ​ ការ​គ្រប់​គ្រង​ និង​ អ​ភិវឌ្ឍ​ស​ណ្ឋាគារ​ រ​ម​ណីយ​ដ្ឋាន គ្រប់​គ្រង​ប្រតិប​ត្តិការ​ ស​ណ្ឋា​គារ​ ភោជ​​នីយ​ដ្ឋាន​ ការ​ធ្វើ​ផែន​ការ​យុទ្ធ​សាស្ត្រ​ ការ​រៀប​ចំ​គម្រោង​ថវិកា​ ការ​ដឹក​នាំ​ និង​ត្រួត​ពិនិត្យ​លើ​ការ​ ផ្សព្វ​ផ្សាយ​ពាណិ​ជ្ជ​ក​ម្ម​ផ្សេង​ៗ​។​ គ្រប់មុខវិជ្ជាទាំងអស់ ត្រូវបានសិក្សាជាមួយសៀវភៅគោលដែលបោះពុម្ពថ្មីៗ

•ល​ទ្ធផ​ល​នៃការ​សិក្សា

បន្ទាប់ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សា​លើ ឯ​ក​ទេស​នេះ និស្សិតនឹងមានសមត្ថភាពគ្រប់គ្រង សណ្ឋាគារថ្នាក់ជាតិ និង អន្តរជាតិ ប្រកបដោយ វិជ្ជាជីវៈខ្ពស់
-មានជំនឿទុកចិត្តលើការដឹកនាំប្រតិបត្តិការក្នុងសណ្ឋា គារទាំងមូល ថែមទាំងមានចំណេះដឹងយ៉ាងទូលំ ទូលាយ ខាងផ្នែកសណ្ឋាគារ និងបដិសណ្ឋារកិច្ច
-ចេះដោះស្រាយបញ្ហា គ្រប់គ្រងភ្ញៀវរក្សាទំនាក់ទំនងល្អជាមួយភ្ញៀវ
-រៀបចំរចនាសម្ព័ន្ធការងារដឹកនាំផែនការយុទ្ធសាស្ត្រ
-អនុវត្តផែនការប្រកួតប្រជែងទីផ្សាររៀបចំកម្មវិធីសម្រាប់ សណ្ឋាគារ ឬរមណីយដ្ឋាន
-សិក្សាស្វែងយល់ពីចំណង់ចំណូលចិត្ត និងតម្រូវការ របស់ភ្ញៀវនាពេលបច្ចុប្បន្ន
-រៀបចំសេវាកម្មស្នាក់ នៅប្រកបដោយផាសុកភាព សុវត្ថិ ភាព និងភាពថ្លៃថ្នូរ
-មានជំនាញភាសាអង់គ្លេស និងជំនាញកុំព្យូទ័រមូលដ្ឋាន
-ទទួលបានចំណេះដឹងពីរបៀបនៃ ការស្រាវជ្រាវ តាមបែបគុណវិស័យ និងបរិមាណវិស័យ
-យកចំណេះដឹង និងជំនាញទៅអនុវត្តក្នុងពិភពការងារ តាមរយៈការហ្វឹកហាត់ការងារ។

ឱ​កាស​ការ​ងារ៖ប​ន្ទាប់ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សាលើ​ឯកទេសនេះនិស្សិត​អាច​ក្លាយ​ខ្លួន​ជា​៖

•នាយកគ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ និងភោជនីយដ្ឋាន
•ប្រធាន​គ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ និងភោជនីយដ្ឋាន
•អ្នកផ្តល់ប្រឹក្សាបច្ចេកទេសសណ្ឋាគារ​ និងភោជនីយដ្ឋាន
•អ្នករៀបចំពិធីការ
•ប្រធានផ្នែកបដិសណ្ឋារកិច្ច។ល។
កម្មវិធីសិក្សា(សិក្សារយៈពេល ៤ឆ្នាំ)
ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន
ឆមាសទី១

Core English 1A
Writing Skills 1A
Principles of Economics
Introduction to Sociology
Khmer Studies
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Core English 1B
Introduction to Environment
Public Administration
Soft Skills
Math for Business
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
*Oriented Subjects 2
ឆ្នាំទី២
ឆមាសទី១

English for Tourism & Hos.
Intro. to Hotel Mangt.
Intro. to Tourism Mangt.
Intro. to Hos. & Mangt.
Tourism & the Evironment
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Business Communication
Visitors & Attract Mangt.
Tourism Geography in Cambodia
Attraction Management
Accounting for Hos. Mangt
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៣
ឆមាសទី១

English for Hotel & Hos.
Human Resource Management
Mangt. of Technology in Toursim
Travel Agency & Tour Oper. Magt.
Marketing for Hos. & Tour
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Event Management
Communi. in Hos. & Tourism
Business Plan & Entrepreneur.
Sustainable Tourism Magt.
Research Methodology
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៤
ឆមាសទី១

Financial Magt. for Hos. Industry
Advertising & E-Marketing in Tour.
Development Skills
Advanced Hotel Operation Magt.
Consumer Behavior in Tourism
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Restaurant Operation Magt.
Accommodation & Hospitality Mgt.
Front Office Operation Mgt.
Housekeeping Operation Mgt.
Research Papers
Internship
ក្រេឌីត

3
3
3
3
6
6
សរុប ១៣១ ក្រឌីត

 

•អំពីឯកទេស

ឯ​ក​ទេស​ ប​ដិស​ណ្ឋារ​កិច្ច គឺ​ជា​ឯ​ក​ទេស​មួយ​ដែល​​ មាន​តួ​នាទី​យ៉ាង​សំខាន់​ ក្នុង​ការ​គាំទ្រដ​ល់​គ្រប់​សេវា​ក​ម្ម​ មុខ​របរ​របស់​អង្គ​ភាព​ ឬ​ស្ថាប័ន​ផ្សេង​ៗ​ ដែល​ធ្វើ​ឱ្យ​ឯក​ទេស​នេះ ក្លាយ​ជា​ឯ​ក​ទេស​ចាំ​បាច់​ដែល​ខាន​មិន​បាន សម្រាប់​ដំណើរ​ការ​ស្ថាប័ន​ឲ្យ​មាន​ភាព​ជោគ​ជ័យ​ដែល​ជា​កត្តា​ធ្វើ​ឲ្យ​មាន​តម្រូវ​ការ​ខ្ពស់​នូវ​ធន​ធាន​ផ្នែក​បដិ​សណ្ឋារ​កិច្ច​នេះ​ នៅ​ក្នុង​ទី​ផ្សា​ការ​ងារ​នៅ​ព្រះ​រាជា​ណាច​ក្រក​ម្ពុជា​ នា​ពេល​បច្ចុ​ប្បន្ន​។​ ការ​សិក្សា​ផ្តោត​លើ​វិធី​សាស្ត្រ​ក្នុង​ការ​ រៀប​ចំ ​និង​គ្រប់​គ្រង​ផ្នែក​ពិធី​ការ​ និង​សេវា​អ​តិ​ថិជ​ន​ជា​ ច​ម្បង​ ព្រម​ទាំង​ប​ញ្ចូល​នូវ​រ​ដ្ឋ​បាល​ស​ណ្ឋាគារ រ​បៀប ​រៀប​ចំ​ការ​ស្នាក់​នៅ​ ការ​ផ្តល់​សេវា​ម្ហូប​អាហារ​ ការ​រៀប​ចំ​ ភោជ​នីយ​ដ្ឋាន​ ​ការ​រៀប​ចំ​រមណីយ​ដ្ឋាន​ ​​និង​អំពី​ឥរិយា​បថ​ និង​តម្រូវ​ការ​របស់​អតិ​ថិជន​​។

•ក​ម្មវិធី​សិក្សា

ត្រូវ​បាន​រៀប​ចំ​ឡើង​យ៉ាង​ស​ម្រិត​សម្រាំង​ ស្រប​តាម​ស្តង់​ដារ​អន្តរ​ជាតិ ដែល​ឆ្លើយ​តប​ទៅ​នឹង​តម្រូវ​ ការ​ទី​ផ្សារ​ការ​ងារ​ក្នុង​ស្រុក​ ក្នុង​តំបន់​ និង​អន្តរ​ជាតិ​ ដោយ​ស​ង្កត់​ធ្ងន់​ទៅ​លើ​ជំនាញ​ ឯ​ក​ទេស​វិជ្ជា​ជីវៈ​ខាង​ផ្នែក​រៀប​ចំ​គ្រប់​គ្រង​បដិ​សណ្ឋារ​កិច្ច​ តាម​រយៈ​ការ​សិក្សា​នូវ​មុខ​​វិជ្ជា​ ស្នូល​សំខាន់​ៗ​រួម​មាន​ មូល​ដ្ឋាន​គ្រឹះ​បដិ​សណ្ឋារ​កិច្ច​លើ​ ការ​ទទួល​ស្វាគមន៍​ភ្ញៀវ​ ​ការ​រៀប​​ចំ​ការ​ស្នាក់​នៅ​ សេវា​ម្ហូប​ អាហារ និង​រៀប​ចំ​សេវា​កម្ម​ផ្សេង​ៗ​ ការ​គ្រប់​គ្រង់​ប្រតិ​បតិ្ត​ ការ​សណ្ឋា​គារ​ និង​ភោជ​នីយ​ដ្ឋាន​ ការ​គ្រង់​គ្រង​បច្ចេក​វិទ្យា​ក្នុង​វិស័យ​ទេស​ច​រ​ណ៍​​​​។​ ​គ្រប់មុខវិជ្ជាទាំងអស់ ត្រូវបានសិក្សាជាមួយសៀវភៅគោលដែលបោះពុម្ពថ្មីៗ

•ល​ទ្ធផ​ល​នៃការ​សិក្សា

បន្ទាប់ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សា​លើ ឯ​ក​ទេស​នេះ និស្សិតនឹងមានសមត្ថភាពច្បាស់លាស់លើ ការគ្រប់គ្រងផ្នែក បដិសណ្ឋារកិច្ច ប្រកបដោយវិជ្ជាជីវៈខ្ពស់
-មានជំនឿទុកចិត្តគ្រប់គ្រាន់ ក្នុងការរៀបចំចាត់ ចែងគ្រប់គ្រង និងដឹកនាំកម្មវិធីសំខាន់ៗ
-បង្កើតទំនាក់ ទំនងដ៏ល្អជាមួយអតិថិជន
-អភិវឌ្ឍលើការផ្គត់ផ្គង់សេវាកម្មទទួលស្វាគមន៍ រៀបចំការស្នាក់នៅ និងអាហារតាមតម្រូវការរបស់អតិ ថិជន
-គ្រប់គ្រងរដ្ឋបាលសណ្ឋាគារ ភោជនីយដ្ឋាន ប្រកបដោយវិជ្ជាជីវៈខ្ពស់
-មានជំនាញ ភាសាអង់គ្លេស និងជំនាញកុំព្យូទ័រមូលដ្ឋាន
-ទទួលបាន ចំណេះដឹងពីរបៀប នៃការស្រាវជ្រាវ តាមបែបគុណវិស័យ និងបរិមាណវិស័យ
-យកចំណេះដឹងនិងជំនាញ ទៅអនុវត្តក្នុងពិភពការងារតាមរយៈ ការហ្វឹកហាត់ការងារ។

ឱ​កាស​ការ​ងារ៖ប​ន្ទាប់ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សាលើ​ឯកទេសនេះនិស្សិត​អាច​ក្លាយ​ខ្លួន​ជា​៖

នាយកគ្រប់គ្រងស្ថាប័ន
នាយកប្រតិបត្តិ​
នាយកគ្រប់គ្រងធនធានមនុស្ស
ធុរៈជនសហគ្រិន​ ឬអាជីវករ ។ល។
កម្មវិធីសិក្សា(សិក្សារយៈពេល ៤ឆ្នាំ)
ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន
ឆមាសទី១

Core English 1A
Writing Skills 1A
Principles of Economics
Introduction to Sociology
Khmer Studies
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Core English 1B
Introduction to Environment
Public Administration
Soft Skills
Math for Business
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
*Oriented Subjects 2
ឆ្នាំទី២
ឆមាសទី១

English for Tourism & Hos.
Intro. to Hotel Mangt.
Intro. to Tourism Mangt.
Intro. to Hos. & Mangt.
Tourism & the Evironment
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Business Communication
Visitors & Attract Mangt.
Tourism Geography in Cambodia
Attraction Management
Accounting for Hos. Mangt
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៣
ឆមាសទី១

English for Hotel & Hos.
Human Resource Management
Mangt. of Technology in Toursim
Travel Agency & Tour Oper. Magt.
Marketing for Hos. & Tour
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Event Management
Communi. in Hos. & Tourism
Business Plan & Entrepreneur.
Sustainable Tourism Magt.
Research Methodology
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៤
ឆមាសទី១

Financial Magt. for Hos. Industry
Management & Leadership
Development Skills
Cost & Financial Mgt for Hotel
Hotel Operation Mgt.
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Project Management
Resort Develp. & Magt
Law in Hospitality & Tourism
Hospitality & Tourism Info.
Research Papers
Internship
ក្រេឌីត

3
3
3
3
6
6
សរុប ១៣១ ក្រឌីត


Flag Counter







យើងមាន ភ្ញៀវ 19 នាក់
កំពុងបើកមើល

ចំនួនអ្នកមើល 351794