Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

ឆ្នាំ២០១៥ = ១នាក់
- កែវ​ ពិ​ទូ​ សិក្សា​នៅ​សា​លា​ ប៊ែល​ធី​ អន្តរ​ជាតិ​ សា​ខា​ទី​៩​ (​ស្ទឹង​មាន​ជ័យ​)​ ទ​ទួល​បាន​អា​ហា​រូប​ករណ៍​ឧក​ញ៉ា​ លី​ ឆេង​ សិក្សា​នៅ​ Cambridge T​utors College​ (CTC) ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស​ កម្រិត​ A Level​ ។

- ជី​វិត​រស់​នៅ​នេះ​ មាន​ការ​ប្រ​ឈម​ និង​ការ​រំ​ភើប​ក្នុង​ការ​សិក្សា​ក្នុង​ន័យ​ថា​ សិស្ស​ទាំង​អស់​ ត្រូវ​បាន​គេ​ លើក​ទឹក​ចិត្ត​ឱ្យ​ខំ​ប្រឹង​ប្រែង​ឱ្យ​អស់​ពី​ស​មត្ថ​ភាព​នៅ​ក្នុង​ការ​សិក្សា​នៅ​ទី​នេះ
ឆ្នាំ២០១៤ = ២នាក់
-សុទ្ធ ​សម្ផស្សរតនា សិក្សានៅសាលា ប៊ែលធីអន្តរជាតិ សាខាទី៤ (ផ្សារដើមថ្កូវ) ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ឧកញ៉ា លី ឆេង សិក្សានៅ Cambridge T​utors College​ (CTC) ចក្រភពអង់គ្លេស កម្រិត A Level។

- រុង ពិសី សិក្សានៅសាលា ប៊ែលធីអន្តរជាតិ សាខាទីសា​ខា​ទី​៣​ (​ដេអិន​)​ ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ឧកញ៉ា លី ឆេង សិក្សានៅ Cambridge T​utors College​ (CTC) ចក្រភពអង់គ្លេស កម្រិត A Level។

ឆ្នាំ២០១៣
- សុខ​ ម៉ារ​ឌី សិក្សានៅសាលា ប៊ែលធីអន្តរជាតិ សាខាទី៣ (ដេអិន) ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ឧកញ៉ា លី ឆេង ​សិក្សាថ្នាក់​បរិ​ញ្ញា​បត្រ នៅ York​ St​ John​ University ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស ជំនាញគ្រប់គ្រងពាណិជ្ជកម្ម។

- ខ្ញុំ​ព្យា​យាម​សម្រប​ខ្លួន​ជា​មួយ​ស្ថាន​ភាព​នៅ​ទៅ​នោះ​អស់​រយៈ​ពេល​យ៉ាង​យូរ​ តែ​ទោះ​ជា​យ៉ាង​នោះ​ក្តី​ ខ្ញុំ​នៅ​តែ​មាន​បញ្ហា​ជា​មួយ​ការ​ចូល​រួម​ស​កម្ម​ភាព​ដែល​ពោរ​ពេញ​ទៅ​ដោយ​ប្រ​ជា​ជន​នៃ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស​។ សព្វ​ថ្ងៃ​ ខ្ញុំ​នៅ​តែ​ព្យា​យាម​បន្ត​ការ​សិក្សា​អំ​ពី​ភាព​ខុស​ប្លែក​គ្នា​នៃ​វប្ប​ធម៌។
ឆ្នាំ២០១២
- លី​ ប៊ុន​ឆៃ សិក្សានៅសាលា ប៊ែលធីអន្តរជាតិ សាខាទីទី១ (គីរីរម្យ) ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ឧកញ៉ា លី ឆេង សិក្សាថ្នាក់​បរិ​ញ្ញា​បត្រ​ជាន់​ខ្ពស់ នៅ University of Hertfordshire ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស ជំនាញជំនាញពណិជ្ជកម្មអន្តរជាតិ។

- ខ្ញុំ​បាទ​ពិត​ជា​មាន​ក្តី​សោម​នស្ស​យ៉ាង​ខ្លាំង​ ដែល​មាន​ឱ​កាស​បាន​ចែក​រំ​លែក​ចំ​ណេះ​ដឹង​ក៏​ដូច​ជា​ភាព​ជោគ​ជ័យ​ ដែល​ទ​ទួល​បាន​ពី​ការ​សិក្សា​នៅ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស​ទៅ​កាន់​អ្នក​ទាំង​អស់​គ្នា​។ ជា​ការ​ពិត​ណាស់​ វា​ពិត​ជា​មិន​ងាយ​ស្រួល​ទេ​ក្នុង​ការ​ទ​ទួល​បាន​កា​ដូរ​ដ៏​អ​ស្ចារ្យ​​ ដែល​ខ្ញុំ​កំ​ពុង​តែ​កាន់​នៅ​ក្នុង​ដៃ​ក្នុង​រូប​ភាព​ខាង​លើ​បើ​គ្មាន​ការ​ខិត​ខំ​ប្រឹង​ប្រែង​យ៉ាង​ខ្លាំង​នោះ​ទេ។
- ខាត់​ កញ្ចនៈ ​ សិក្សានៅសាលា ប៊ែលធីអន្តរជាតិ សាខាទី..... (..........) ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ឧកញ៉ា លី ឆេង សិក្សានៅ Cambridge T​utors College​ (CTC) ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស កម្រិត A Level។

ឆ្នាំ២០១១ = ៤នាក់
- លី ណាវុឌ្ឈ​ ​សិក្សានៅសាលា ប៊ែលធីអន្តរជាតិ ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ឧកញ៉ា លី ឆេង សិក្សាថ្នាក់​បរិ​ញ្ញា​បត្រ​ជាន់​ខ្ពស់ នៅ University of Greenwich ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស ជំនាញពណិជ្ជកម្មអន្តរជាតិ។

- ជា​ការ​ពិត​ណាស់​ ជី​វិត​រស់​នៅ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស​មាន​ការ​លំ​បាក​បន្តិច​បន្តួច​ដែរ ​ព្រោះ​តែ​វា​ជា​លើក​ដំ​បូង​ ដែល​ខ្ញុំ​ត្រូវ​ប្រើ​ជី​វិត​រស់​នៅ​ឆ្ងាយ​ពី​គ្រួ​សារ​ដ៏​កក់​ក្តៅ​របស់​ខ្ញុំ​ទោះ​បី​ជា​យ៉ាង​នោះ​ក្តី​ ខ្ញុំ​ត្រូវ​បង្រៀន​ខ្លួន​ឯង​អោយ​រស់​នៅ​ក្នុង​ជី​វិត​ឯក​រាជ្យ​គ្រប់​ពេល​វេ​លា​ តែ​វា​ពិត​ជា​មាន​តំ​លៃ​ខ្លាំង​ណាស់​សម្រាប់​ខ្ញុំ។
- ជី មករា​ ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ឧកញ៉ា លី ឆេង​សិក្សានៅ Regent’s​ College​ London ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស ជំនាញសហគ្រិនភាព។

- វា​គឺ​ជា​បទ​ពិ​សោធន៍​ដែល​សំ​ខាន់​បំ​ផុត​ក្នុង​ជី​វិត​របស់​ខ្ញុំ​នៅ​ទី​ក្រុង​ឡុងដ៍​ ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស​។ ជី​វិត​នៅ​ទៅ​នោះ​ពោរ​ពេញ​ទៅ​ដោយ​ការ​ប្រ​កួត​ប្រ​ជែង​ ទាំង​វប្ប​ធម៌ ​និង​ចំ​ណេះ​ដឹង​។ ខ្ញុំ​បាទ​ពិត​ជា​សូម​សម្តែង​ការ​ដឹង​គុណ​ដល់​ ឯក​ឧត្តម​ លី​ ឆេង​ ដែល​បាន​ផ្តល់​ឱ​កាសឱ្យ​ខ្ញុំ​មាន​ឱ​កាស​អភិ​វឌ្ឍ​ជី​វិត​របស់​ខ្លួន​ឯង។
- លី គូឡុង សិក្សានៅសាលា ប៊ែលធីអន្តរជាតិ សាខាទី៣(ដេអិន) ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ឧកញ៉ា លី ឆេង សិក្សានៅ Cambridge T​utors College​ (CTC) ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស កម្រិត A Level ។

- ហួត​ វង្ស​បញ្ញា សិក្សានៅសាលា ប៊ែលធីអន្តរជាតិ សាខាទីសា​ខា​ទី​៦​ (​អូ​ឫ​ស្សី​) ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ឧកញ៉ា លី ឆេង សិក្សានៅ Cambridge T​utors College​ (CTC) ​ចក្រ​ភព​អង់​គ្លេស កម្រិត A Level។

- ជី​វិត​នៅ​ក្នុង​ទី​ក្រុវ​ Croydon​គឺ​ពិត​ជា​អ​ស្ចារ្យ​ ហើយ​វា​មិន​សូវ​ជា​មាន​មនុស្ស​ច្រើន​កុះ​ករ​ដូច​នៅ​ភាគ​កណ្តាល​នៃ​ទី​ក្រុង​ឡុង​ដ៍​នោះ​ទេ​ វា​ពិត​ជា​អំ​ណោយ​ផល​ណាស់​សម្រាប់​និ​ស្សិត​។ បន្ទាប់​ពី​បាន​ជាប់​ការ​សិក្សា​កម្រិត​ល្អ​ ខ្ញុំ​បាន​សម្រេច​ចិត្ត​ទៅ​សិក្សា​ផ្នែក​វិ​ទ្យា​សាស្រ្ត​កុំ​ព្យូទ័រ​នៅ​ឯ​សា​កល​វិ​ទ្យា​ល័យ​Bristol។

ប៊ែល​ធី​ ទំ​នាក់​ទំ​នង​ អន្តរ​ជាតិ​ បាន​បញ្ជូន​ សិស្ស​ប្រ​ឡង​ជាប់​អា​ហា​រូប​ករណ៍​ ឧក​ញ៉ា​ លី​ ឆេង​ ចំ​នួន​ ១៣​នាក់​ទៅ​សិក្សា​ថ្នាក់​បរិ​ញ្ញា​បត្រ​ នៅ​វិ​ទ្យា​ស្ថាន​EASB ​នៃ​ប្រ​ទេស​សិង្ហ​បុ​រី

ប៊ែល​ធី​ ទំ​នាក់​ទំ​នង​ អន្តរ​ជាតិ​ បាន​រៀប​ចំ​ ដំ​ណើរ​ទស្សន​កិច្ច​សិក្សា​សិស្ស​សា​លា​ប៊ែលធី​អន្តរ​ជាតិ​ ទៅ​វ៉ា​ស៊ីង​តោន ​សហ​រដ្ឋ​អា​មេ​រិក

ប៊ែល​ធី​ ទំ​នាក់​ទំ​នង​ អន្តរ​ជាតិ​ បាន​រៀប​ចំ​ដំ​ណើរ​ទស្សន​កិច្ច​សិក្សា​សិស្ស​សា​លា​ប៊ែល​ធី​អន្តរ​ជាតិ​ សា​កល​វិ​ទ្យា​ល័យ​បាំង​កក​ ប្រ​ទេស​ថៃ

Flag Counter

អ្នកបើកមើលវិបសាយ​

យើងមាន ភ្ញៀវ 3 នាក់
កំពុងបើកមើល

ចំនួនអ្នកមើល 90375

ប៊ែលធី​ ទំនាក់ទំនង អន្តរជាតិ គឺជាភ្នាក់ងា បញ្ចូនសិស្សទៅសិក្សានៅក្រៅប្រទេស។​ ក្រុមហ៊ុន​ របស់យើងខ្ញុំផ្តល់នូវការ ព្រឹក្សាយោបល់ សំរាប់​សិស្ស-និស្សិតដែលសិក្សានៅក្នុង​ស្រុក ហើយ​មាន​បំណងចង់​ទៅ​សិក្សា​ ធ្វើការ ឬរស់​នៅប្រទេសផ្សេងទៀត​។ យើង​រង់​ចាំជួយ​អ្នក​ នូវ​អ្វីដែល​អ្នកធ្វើ​ និង​ចង់​បាន​នាពេលអនាគត។​